Την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου στις 17:30 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στον χώρο του σχολείου η σύμφωνα με τον νόμο προβλεπόμενη ετήσια ενημέρωση των γονέων και κηδεμόνων για θέματα που άπτονται της λειτουργίας του σχολείου.

Σε αυτήν την πολύ εποικοδομητική  συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα συνεργασίας και στην οποία σημειώθηκε μεγάλη συμμετοχή,  οι γονείς και κηδεμόνες ενημερώθηκαν από τον Διευθυντή  του σχολείου  κ.  Νεοχωρίτη Νικόλαο για το ισχύον εκπαιδευτικό σύστημα καθώς και για τη  λειτουργία και τις υποδομές  του σχολείου. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε από τον Διευθυντή στην αναγκαιότητα της ενεργούς συμμετοχής των γονέων και κηδεμόνων των μαθητών/τριών του σχολείου. Στην πρότασή του για δημιουργία σχολής γονέων στον χώρο του σχολείου με στόχο την επιμόρφωσή τους σε θέματα που άπτονται των ενδιαφερόντων τους σε σχέση με τον γονεϊκό ρόλο, ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό.

Ενημερώθηκαν,  επίσης, από τον Ψυχολόγο κ. Βάρρα Αλέξανδρο και την Κοινωνική Λειτουργό κ. Τσικρίκα Αικατερίνη για τη λειτουργία της ΕΔΥ του σχολείου. Στη συνάντηση συμμετείχαν και οι Εκπαιδευτικοί του σχολείου. Ακολούθησε συζήτηση, στην οποία οι γονείς έλαβαν απαντήσεις σε ερωτήματά τους.

Ευχαριστούμε όλους και όλες για τη συμμετοχή τους και ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά.