Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,

Σας ενημερώνουμε για την έναρξη της λειτουργίας της ΕΔΥ( Επιτροπή Διεπιστημονικής Υποστήριξης) στο σχολείο φοίτησης του παιδιού σας, η οποία απαρτίζεται από την Ψυχολόγο ,την Κοινωνική Λειτουργό, καθηγήτρια του Τμήματος Ένταξης και το Διευθυντή του σχολείου. Ο στόχος των μελών της ΕΔΥ είναι η ανάπτυξη ενός σχολείου για όλους τους μαθητές χωρίς διακρίσεις η υποστήριξη των παιδιών και των οικογενειών τους και η αντιμετώπιση δυσκολιών που προκύπτουν εντός του σχολικού περιβάλλοντος.

Προκειμένου τα μέλη της ΕΔΥ να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους μαθητές που το έχουν ανάγκη , είναι απαραίτητη η σύμφωνη γνώμη των γονέων. Γι΄αυτό τον λόγο θα ζητηθεί από το γονέα του/της μαθητή/τριας να προσκομίσει υπεύθυνη δήλωση όπου θα αναφέρει ότι αποδέχεται τη συνεργασία με την ΕΔΥ.

Είναι αυτονόητο ότι για οποιοδήποτε ζήτημα ενημερωθεί η ΕΔΥ είτε υγείας είτε οικογενειακό, ισχύει το απόρρητο που διασφαλίζεται από τις διατάξεις περί προσωπικών δεδομένων .

Όσοι ενδιαφέρεστε μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο του σχολείου 2441055573 για να οριστεί μια συνάντηση. Η ΕΔΥ θα δέχονται γονείς και μαθητές κάθε Πέμπτη 9:00 με 13:00 ( κατόπιν ) ραντεβού.

Η Διεύθυνση και το Ειδικό Εκπαιδευτικό Προσωπικό είναι πάντα στη διάθεσή σας για οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί σχετικά με τη φοίτηση, την πρόοδο ή και τη συμπεριφορά των μαθητών μας.

Με Εκτίμηση

Ο Διευθυντής

Νικόλαος Νεοχωρίτης